Wil je met ons in contact komen?

Nieuwbouw & Renovatie

Heb je grootse plannen voor nieuwbouw of renovatie van jouw vastgoed? In Acutus B.V. heb je een volwaardige en deskundige partner gevonden. Vol enthousiasme vertalen we jouw wensen, eisen en ideeën naar concrete en betrouwbare oplossingen. We hebben alle expertise zelf in huis en zijn onafhankelijk van marktpartijen, waardoor we altijd objectieve oplossingen aanbieden.

Tijdens het nieuwbouw- of renovatieproces denken we actief met je mee om samen tot doeltreffende en innovatieve inzichten te komen. Onze samenwerking stopt niet bij de oplevering van jouw vastgoed. Nee, we bieden ook vastgoedbeheer tijdens de exploitatiefase. Zo versterken we jou op lange termijn.

BENG berekening

en berekening die de energieprestatie van een gebouw in kaart brengt, noemen we een BENG berekening. BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en is nodig voor het aanvragen van een bouwvergunning.

Lees meer

Haalbaarheidsonderzoek

Een haalbaarheidsonderzoek is een onderzoek naar de haalbaarheid van jouw project of idee. Wij onderzoeken dit voor jou en geven je advies hoe je deze kans van slagen nog verder kunt vergroten!

Lees meer

Een WKO-systeem ontwerpen

Wil je jouw vastgoed klaarmaken voor de toekomst? Dan levert een WKO-systeem een waardevolle bijdrage. Het is een installatie waarbij warmte (en koude) onttrokken wordt aan de bodem.

Lees meer

Installatieontwerp

Een installatie ontwerp is een tekentechnische weergave van alle installaties binnen jouw bouwproject. Een juiste keuze en afstemming van deze installatieonderdelen bepaalt in grote mate de betrouwbaarheid, regelbaarheid en energiezuinigheid van het hele installatiesysteem.

Lees meer

Directievoering

Wil je de investering in de voorbereiding van je project doorzetten in een vlekkeloze uitvoering? Dan heb je in Acutus de juiste partner gevonden! In de uitvoeringsfase zijn veel verschillende partijen met veelal uiteenlopende belangen betrokken.

Lees meer

Een lichtplan maken

Een lichtplan bevordert niet alleen de sfeer en de productiviteit van jouw werknemers. Je bent ook verplicht om te zorgen voor goede verlichting. Dit staat vast in de Arbowet. Waarom? Omdat dit ten goede komt aan de gezondheid van je werknemers.

Lees meer
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico