Wil je met ons in contact komen?

Meerjaren onderhoudsbudgettering

Inzicht in de beheerskosten van je vastgoed voor de komende 20 jaar? Met een meerjaren onderhoudbudgettering (MJOB) van Acutus is het mogelijk. Met onze MJOB geven we je een accurate voorspelling van de kosten voor onderhoud en vervanging van je technische installaties. Weg met onvoorziene kosten die op je begroting drukken!

Een MJOB is onmisbaar voor het maken en onderbouwen van lange termijnplannen om je bedrijfspand te verduurzamen.

Meten is weten

Een nulmeting is een actuele weergave van de status van jouw installaties en vormt de basis bij het opstellen van een MJOB. Tijdens een nulmeting inspecteren we, op basis van de NEN2767, alle elementen die onderhoud nodig hebben. Vervolgens raadplegen we onze database met uitgebreide informatie van kosten voor onderhoud en vervanging. Op basis van onze inspectie en onze database maken wij een overzicht van de beheerskosten van jouw installaties voor de komende jaren.

Vervolgens bouwen we voor jou een persoonlijke database in het programma O-Prognose, waarin je alle informatie zelf kunt bijhouden. Deze database zorgt, in combinatie met onze kennis en ervaring, voor een overzichtelijk geheel, waar je jouw managementinformatie uit kunt ophalen. Op basis van jouw persoonlijke database helpen we jou bij het maken van verantwoorde keuzes voor het onderhoud en de vervanging van jouw installaties.

Wat levert een MJOB op?

  • Inzicht in de huidige staat van je installaties
  • Overzicht van de kosten voor onderhoud en vervanging voor de komende 20 jaar
  • Een instrument om te sturen in de onderhoudskosten

De basis voor het maken voor een lange termijnplanning voor verduurzaming

Wil je ook controle over de kosten van je installaties?

Neem vandaag nog contact met ons op, laat een terugbelverzoek achter of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico