Wil je met ons in contact komen?

Haalbaarheidsonderzoek

Zoals de naam al doet vermoeden, is een haalbaarheidsonderzoek een onderzoek naar de haalbaarheid van jouw project of idee. Voordat je een project of idee uitwerkt, is het slim om te toetsen of het ook daadwerkelijk realiseerbaar is. Wij onderzoeken dit voor jou en geven je advies hoe je deze kans van slagen nog verder kunt vergroten!

Hoe? Allereerst verzamelen en beoordelen we alle informatie die beschikbaar is. Zo nodig doen we aanvullende metingen voor een compleet beeld van het project. Op basis hiervan stellen we duidelijke kaders, heldere conclusies en een realistische tijdlijn op die jou een stevige basis bieden om beslissingen te nemen. Je ontvangt van ons inzicht in zowel de technische, als de financiële haalbaarheid door een budgetraming en een berekening van de Netto Contante waarde (NCW)
van het onderzochte project.

Acutus wijst de weg

Met onze aanpak krijg jij inzicht in de financiële vereisten, een realistische tijdlijn en de technische uitdagingen. Of het nu gaat om het toepassen van warmtepompen, PV-installaties, het in gebruik nemen van een bodemenergiesysteem of het doorvoeren van energiebesparende maatregelen, met onze haalbaarheidsonderzoeken wijzen we jou de weg!

Ben je geïnteresseerd in een haalbaarheidsonderzoek?

Neem vandaag nog contact met ons op, laat een terugbelverzoek achter of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico