Wil je met ons in contact komen?

Over ons

Wij zijn Acutus. Wij zijn gedreven, betrokken en scherpzinnig. Deze drie eigenschappen vormen de basis bij al het werk dat we uitvoeren. Of het nu gaat om facilitaire of technische vraagstukken, onze kernwaarden zorgen ervoor dat wij in staat zijn om verder te kijken, daar waar andere partijen uitgekeken zijn. Dit resulteert in een maximaal rendement van jouw investering. Wij zetten stappen in de richting van toekomstbestendig vastgoed! Jij ook?

Omdat jouw organisatie uniek is, verdien jij je eigen plan van aanpak. Met een nuchtere blik en een heldere visie bepalen we samen welke aanpak het beste bij jou past. Hierbij hechten we veel waarde aan een persoonlijke en betrokken samenwerking. Wij geloven dat dit bijdraagt aan ons gezamenlijke succes!

Gedreven

Je ervaart onze gedrevenheid in het enthousiasme waarmee wij onze diensten voor jou uitvoeren. Deze gedrevenheid zit in ons DNA en is de sleutel tot een succesvolle uitvoering en oplevering van jouw project.

Betrokken

Wij vinden het belangrijk om betrokken te zijn bij de situatie van al onze klanten. Dit helpt ons bij het formuleren en oplossen van jouw vraagstuk. Onze opdracht begint bij het vinden van het best mogelijke antwoord op jouw vraag.

Scherpzinnig

De mate van succes is afhankelijk van de details. Door onze scherpzinnigheid zien wij deze details niet over het hoofd. Opmerkzaam, helder en opbouwend kritisch. Dat is wat ons brengt tot de kern van jouw vraag of probleem. Van hieruit werken we bevlogen aan dé oplossing voor jou.

Maak kennis met ons team

Onze specialisten vormen het verlengstuk van jouw organisatie op technisch & facilitair gebied

Ons team

Onze certificaten

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico