Wil je met ons in contact komen?

Inspecties

Een gebouw zonder technische installaties is niet meer voor te stellen. Het is belangrijk dat deze installaties goed blijven functioneren. Technische inspecties zijn daarom onmisbaar! Daarnaast eisen verzekeringen steeds vaker keuringsrapporten van jouw installaties. Door onze ruime ervaring en expertise weten we waar we op moeten letten.

Van elektrotechnische installaties tot zonnestroom installaties, onze inspecties zijn deskundig en volledig onafhankelijk. Wij stellen overzichtelijke rapportages op, waarmee jij voldoet aan alle gestelde eisen. We onderbouwen alle afwijkingen, geven budget voor herstel en advies over onderhoud. Acutus is jouw onmisbare partner op het gebied van technische inspecties.

De SCIOS Scope 8

Een SCIOS Scope 8 is een gestandaardiseerde veiligheidsinspectie van de vaste elektrische installaties die aanwezig zijn in je bedrijfspand. Deze inspectie is gebaseerd op de Nederlandse norm NEN3140 en wordt periodiek uitgevoerd.

Lees meer

De SCIOS Scope 10

Een SCIOS Scope 10 is een vastgestelde veiligheidsinspectie die zich richt op de brandrisico’s van elektrisch materieel.

Lees meer

De SCIOS Scope 12

Een SCIOS Scope 12 is een vastgestelde veiligheidsinspectie gericht op nieuwe en bestaande zonnestroominstallaties (PV-installaties).

Lees meer

Conditiemeting NEN2767

De NEN2767 is een conditiemeting voor gebouw gebonden installaties. Met deze meting leggen wij de technische kwaliteit van jouw installaties op een objectieve manier vast.

Lees meer

Quickscan brandveiligheid

Ben je eigenaar van een bedrijfspand of heb je een bedrijfspand in gebruik? Dan ben je verantwoordelijk voor één van de belangrijkste aspecten binnen jouw pand: de brandveiligheid.

Lees meer
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico