Wil je met ons in contact komen?

Vastgoedbeheer

De kans is groot dat de exploitatiekosten over de levensduur van jouw vastgoed veel hoger zijn dan de investering ooit is geweest. Kwalitatief technisch vastgoedbeheer is daarom essentieel. Met het beantwoorden van je energievraagstukken, het opzetten van een meerjaren onderhoudsplan en het toewijzen van energielabels, ondersteunen we jou bij het exploiteren van je vastgoed.

We denken met je mee, inspecteren en inventariseren. Om je vragen te beantwoorden en om klaar te zijn voor de toekomst. Met onze expertise en ervaring verrassen we jou met krachtige en doordachte, technische adviezen. Zo is Acutus jouw deskundige in vastgoedbeheer!

Contractbeheer en aanbesteding

Storingen in de klimaatsystemen of elektrische voorzieningen, zoals verlichting, inbraak- of brandmeldsystemen verstoren direct het werkproces. Een onderhoudscontract helpt deze storingen voorkomen en draagt bij aan een snelle oplossing bij problemen.

Lees meer

Energiebeheer en -monitoring

Verbruikt jouw bedrijf meer dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aardgas per jaar? Dan heb je – vanuit de energiebesparingsplicht – een plicht om je energieverbruik te monitoren. Dit kan door middel van een energieregistratie- en bewakingssysteem.

Lees meer

Energiebesparings- en informatieplicht

De energiebesparingsplicht. Als eigenaar van een bedrijfspand heb je er vast wel eens van gehoord. Deze wet verplicht je om energiebesparingsmaatregelen door te voeren binnen jouw bedrijfspand.

Lees meer

Energielabel Utiliteit

Ben je eigenaar, verkoper of verhuurder van een gebouw? Dan heb je de plicht om dit gebouw te voorzien van een energielabel. Sterker nog, vanaf 1 januari 2023 moet elk kantoor met een oppervlak van 100m2 of groter, minimaal energielabel C bezitten.

Lees meer

EPA-U maatwerkadvies | Verbetering energielabel

In 2023 moet jouw kantoor een energielabel C of beter hebben. Wanneer dit niet het geval is, kan er gehandhaafd worden: je gebouw mag niet meer als kantoor gebruikt worden. De hoogste tijd dus om je energielabel te verbeteren.

Lees meer

Het beheren van een WKO-installatie

Wil je het beheer van jouw WKO-installatie uitbesteden? Wij helpen je! En dát kan niet iedereen. Het beheer van jouw WKO-installatie moet uitgevoerd worden volgens de BRL 6000-21.

Lees meer

BREEAM-in-use

BREEAM is een internationale methode om duurzaamheid te meten. Één van de methoden die hieronder valt is BREEAM in-use. Door middel van BREEAM in-use kan de duurzaamheid van bestaande gebouwen worden gemeten, vastgelegd en verbeterd.

Lees meer

EED-Audit

De EED energie audit is een structureel onderzoek naar de actuele energieverbruiken en de besparingsmogelijkheden voor je bedrijfspand. Deze audit moet elke 4 jaar uitgevoerd en digitaal aangeleverd worden bij het loket van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Lees meer

Bedrijfsnoodplan

Als je alles omtrent de veiligheid van je bedrijfspand geregeld hebt, geeft dit rust. Naast verplichtingen vanuit wet- en regelgeving, is de veiligheid van je medewerkers voor jou topprioriteit. Maar hoe geef je dit vorm?

Lees meer

Installatiebeheer

Ben je de eigenaar of huurder van een bedrijfspand? Dan zijn storingen aan of klachten over je installaties het laatste waar je op zit te wachten. Je bedrijfsvoering moet ongestoord doorgaan.

Lees meer

Meerjaren onderhoudsbudgettering

Inzicht in de beheerskosten van je vastgoed voor de komende 20 jaar? Met een meerjarenonderhoudbudgettering (MJOB) van Acutus is het mogelijk.

Lees meer

Gebruiksvergunning en -melding

Ben jij de eigenaar of de huurder van een pand? Dan ben jij verantwoordelijk voor het brandveilig gebruik van dit gebouw! Weten wat daarbij komt kijken?

Lees meer

Binnenklimaatonderzoek

Een gezond binnenklimaat is en belangrijke factor voor een comfortabele werkomgeving en verhoogt de productiviteit van de werknemer. Maar hoe achterhaal én verbeter je de kwaliteit van jouw binnenklimaat?

Lees meer
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico