Wil je met ons in contact komen?

Vastgoedbeheer

De kans is groot dat de exploitatiekosten over de levensduur van jouw vastgoed veel hoger zijn dan de investering ooit is geweest. Kwalitatief technisch vastgoedbeheer is daarom essentieel. Met het beantwoorden van je energievraagstukken, het opzetten van een meerjaren onderhoudsplan en het toewijzen van energielabels, ondersteunen we jou bij het exploiteren van je vastgoed.

We denken met je mee, inspecteren en inventariseren. Om je vragen te beantwoorden en om klaar te zijn voor de toekomst. Met onze expertise en ervaring verrassen we jou met krachtige en doordachte, technische adviezen. Zo is Acutus jouw deskundige in vastgoedbeheer!

Contractbeheer en aanbesteding

Storingen in de klimaatsystemen of elektrische voorzieningen, zoals verlichting, inbraak- of brandmeldsystemen verstoren direct het werkproces. Een onderhoudscontract helpt deze storingen voorkomen en draagt bij aan een snelle oplossing bij problemen.

Lees meer

Bedrijfsnoodplan

Als je alles omtrent de veiligheid van je bedrijfspand geregeld hebt, geeft dit rust. Naast verplichtingen vanuit wet- en regelgeving, is de veiligheid van je medewerkers voor jou topprioriteit. Maar hoe geef je dit vorm?

Lees meer

Installatiebeheer

Ben je de eigenaar of huurder van een bedrijfspand? Dan zijn storingen aan of klachten over je installaties het laatste waar je op zit te wachten. Je bedrijfsvoering moet ongestoord doorgaan.

Lees meer

Meerjaren onderhoudsbudgettering

Inzicht in de beheerskosten van je vastgoed voor de komende 20 jaar? Met een meerjarenonderhoudbudgettering (MJOB) van Acutus is het mogelijk.

Lees meer

Gebruiksvergunning en -melding

Ben jij de eigenaar of de huurder van een pand? Dan ben jij verantwoordelijk voor het brandveilig gebruik van dit gebouw! Weten wat daarbij komt kijken?

Lees meer

Binnenklimaatonderzoek

Een gezond binnenklimaat is en belangrijke factor voor een comfortabele werkomgeving en verhoogt de productiviteit van de werknemer. Maar hoe achterhaal én verbeter je de kwaliteit van jouw binnenklimaat?

Lees meer
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico