Wil je met ons in contact komen?

Quickscan brandveiligheid: uw sleutel tot een veiliger bedrijfspand

Bent u eigenaar van een bedrijfspand of gebruikt u er een? Dan draagt u de verantwoordelijkheid voor een van de meest cruciale aspecten van uw pand: brandveiligheid. Bij Acutus begrijpen we hoe belangrijk dit is en bieden wij u de expertise om ervoor te zorgen dat uw pand voldoet aan alle wettelijke vereisten en optimaal beschermd is tegen brand.

Wat is een Quickscan Brandveiligheid?

Onze Quickscan Brandveiligheid is een uitgebreide evaluatie die beoordeelt hoe goed uw pand beschermd is tegen brandrisico's. We onderzoeken of uw pand voldoet aan alle landelijke brandveiligheidsvoorschriften en bieden concrete aanbevelingen voor verbeteringen.

Hoe Werkt de Quickscan Brandveiligheid?

Bij Acutus voeren we de Quickscan Brandveiligheid uit door uw pand grondig te inspecteren en te beoordelen op basis van drie essentiële onderdelen:

Ontruimingsplan, Veiligheids- en Ontruimingsplattegronden

  • Ontruimingsplattegronden: Deze tonen de vluchtroutes en veiligheidsvoorzieningen zoals blusmiddelen, zodat iedereen uw gebouw snel en veilig kan verlaten in geval van nood.
  • Veiligheidsplattegronden: Deze geven gedetailleerde informatie over brandblusmiddelen, rookmelders, gevaren, verboden, gevaarlijke stoffen en brandscheidingen.

Gebruiksvergunning en -melding

  • Niet alle gebouwen hebben een gebruiksvergunning of -melding nodig, maar voor risicovolle gebouwen is dit verplicht.
  • Wij begeleiden u door het hele proces, van inventarisatie op locatie tot het indienen van uw aanvraag bij de brandweer en het omgevingsloket. De informatie uit deze vergunningen en meldingen vormt ook de basis voor onze veiligheids- en ontruimingsplattegronden.

Brandscan

Hoewel niet verplicht, biedt een brandscan waardevolle inzichten in de huidige staat van brandveiligheid van uw pand. Wij helpen u niet alleen bij het naleven van wet- en regelgeving, maar geven ook advies voor verbetermaatregelen.

Wat Zijn de Voordelen voor U?

Door een Quickscan Brandveiligheid uit te laten voeren door Acutus, profiteert u van:

  • Gemoedsrust: U weet zeker dat uw pand voldoet aan de brandveiligheidsvoorschriften.
  • Veiligheid: U creëert een veiligere omgeving voor uw medewerkers en bezoekers.
  • Naleving van Wetgeving: U voorkomt boetes en juridische complicaties door te voldoen aan alle wettelijke eisen.
  • Advies op Maat: Wij bieden u concrete aanbevelingen om de brandveiligheid van uw pand te verbeteren.

Waarom Kiezen voor Acutus?

Bij Acutus combineren we expertise met persoonlijke service. Wij zorgen ervoor dat uw pand optimaal beschermd is tegen brand en helpen u bij elke stap van het proces.

Wilt u een Quickscan Brandveiligheid laten uitvoeren of weten welke verplichtingen u heeft op het gebied van brandveiligheid? Neem vandaag nog contact met ons op, laat een terugbelverzoek achter of vraag direct een offerte aan.

Vraag nu een offerte aan en verzeker uzelf van een veilige werkplek.

Wil je een quickscan brandveiligheid laten uitvoeren of ben je benieuwd welke verplichting jij hebt op het gebied van brandveiligheid?

Neem vandaag nog contact met ons op, laat een terugbelverzoek achter of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico