Wil je met ons in contact komen?

EPA-U maatwerkadvies | Verbetering energielabel

In 2023 moet jouw kantoor een energielabel C of beter hebben. Wanneer dit niet het geval is, kan er gehandhaafd worden: je gebouw mag niet meer als kantoor gebruikt worden. De hoogste tijd dus om je energielabel te verbeteren. Een EPA-U maatwerkadvies biedt uitkomst. Dit maatwerkadvies geeft inzicht in de mogelijkheden en kosten om je pand te verduurzamen en toekomstbestendig te maken.

Certificaat EPA-maatwerkrapport

Hoe gaan we te werk?

Het huidige energielabel van je pand vormt de basis voor ons EPA-U maatwerkadvies. We analyseren je huidige energiegebruik, gebruikstijden en regelingen en kijken vervolgens welke besparingsmogelijkheden er zijn. Als volgende stap bepalen wij de investeringen en terugverdientijden om te onderzoeken welke besparingsmogelijkheden toepasbaar en financieel haalbaar zijn.

Jij ontvangt van ons een compleet uitgewerkt advies en een overzichtelijk rapport. Bij Acutus zijn we gecertificeerd in het geven van EPA-U maatwerkadvies. Het verbeteren van je energielabel kun je aan ons overlaten.

Wat het jou oplevert:

  1. Inzicht in de energieprestatie van jouw vastgoed.
  2. Je krijgt inzicht in de investeringen en terugverdientijden die nodig zijn om aan de verplichtingen van het energielabel te voldoen.
  3. Je voldoet aan de wettelijke verplichting om je vastgoed te voorzien van een energielabel.

Wil je een offerte aanvragen?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico