Wil je met ons in contact komen?

Installatiebeheer

Ben je de eigenaar of huurder van een bedrijfspand? Dan zijn storingen aan of klachten over je installaties het laatste waar je op zit te wachten. Je bedrijfsvoering moet ongestoord doorgaan.

Acutus geeft rust

Door Acutus in te schakelen voor je installatiebeheer verdwijnen al je zorgen. Met ons installatiebeheer heb je grip op al je installaties, het onderhoud en op de kosten. We maken de verwachte werkzaamheden en kosten inzichtelijk, zodat je nooit voor vervelende verrassingen komt te staan.

We pakken het installatiebeheer grondig aan. Allereerst brengen we al je installaties in beeld en bepalen we, als onafhankelijke partij, de staat en het onderhoud van je installaties. Vervolgens treffen we maatregelen voor alle noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden door samen met een installateur een op maat gemaakt onderhoudscontract op te stellen. Zo ondervangen we meteen alle wettelijk verplichte taken en keuringen.

Tijd en kosten besparen

Geef je je installatiebeheer uit handen? Dan voeren wij het overleg met de installateur en bewaken we de kwaliteit die wordt geleverd. We beoordelen alle offertes en facturen en vertalen jouw wensen en ambities naar het best passende onderhoud. Als ervaren adviseur werken we aan een optimale samenwerking tussen klant en leverancier.

Je voordelen zijn:

  • Je bespaart kosten
  • Je ervaart minder klachten en meer comfort
  • Inzicht in voorspelbare onderhoudskosten

Je voldoet aan alle wettelijk verplichte taken en keuringen

Wil je minder tijd besteden aan het beheren van je installaties én kosten besparen?

Neem vandaag nog contact met ons op, laat een terugbelverzoek achter of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico