Wil je met ons in contact komen?

Thermografische inspectie

Wij zijn Acutus. Dé expert op het gebied van thermografische inspecties voor elektrische installaties. Onze geavanceerde inspectietechnieken helpen u verborgen gebreken in uw elektrische systemen te identificeren. Thermografie biedt inzicht in potentiële problemen zoals oververhitte verbindingen en componenten die met het blote oog niet zichtbaar zijn. Zo kunt u de veiligheid en efficiëntie van uw installaties kunt waarborgen.

Redenen voor een thermografische inspectie

Thermografische inspecties zijn essentieel voor het detecteren van problemen in elektrische systemen. Ze spelen een cruciale rol door hotspots en oververhitte verbindingen te detecteren, die kunnen wijzen op overbelasting, slechte verbindingen of andere elektrische defecten. Het vroegtijdig opsporen van deze problemen kan brandgevaar verminderen en de algehele veiligheid van uw installatie verbeteren.

Onze inspecteurs gebruiken geavanceerde FLIR-warmtebeeldcamera's om gedetailleerde thermografische beelden te maken. Deze camera’s helpen ons om nauwkeurig te bepalen waar de problemen zich bevinden en hoe ze kunnen worden verholpen.

Hoe verloopt het inspectieproces?

Tijdens de inspectie gebruiken onze gecertificeerde inspecteurs geavanceerde infraroodtechnologie om gedetailleerde beelden van uw elektrische systemen te maken. Deze beelden worden vervolgens geanalyseerd om potentiële problemen te identificeren. U ontvangt een uitgebreide rapportage met infrarood- en normale foto's, inclusief een verklarende legenda en specifieke aanbevelingen.

Wat zijn de voordelen van een thermografische inspectie?

Een thermografische inspectie biedt tal van voordelen. Het helpt niet alleen bij het voorkomen van dure reparaties door problemen vroegtijdig te identificeren, maar het verbetert ook de veiligheid van uw elektrische installaties door het opsporen van brandgevaar en andere risico's. Bovendien verhoogt het de operationele efficiëntie door het identificeren en verhelpen van elektrische defecten.

Veel verzekeringsmaatschappijen eisen periodieke inspecties en door te voldoen aan deze eisen kunt u mogelijk in aanmerking komen voor premiekortingen. Geld besparen terwijl je een veilige omgeving creëert, wie wil dat nou niet?

De rapportage

Na de inspectie ontvangt u een gedetailleerd rapport met infrarood- en normale foto's, voorzien van een verklarende legenda en specifieke aanbevelingen voor reparatie en onderhoud. Dit rapport helpt u om een duidelijke en actiegerichte planning op te stellen om de geïdentificeerde problemen aan te pakken.

Ga voor veiligheid en zekerheid met Acutus

Bent u klaar om de veiligheid en efficiëntie van uw elektrische installaties te waarborgen? Neem vandaag nog contact op met Acutus voor een professionele thermografische inspectie. Onze experts staan klaar om u te helpen verborgen gebreken te identificeren en potentiële risico's te minimaliseren. Bescherm uw investeringen en zorg voor een veilige werkomgeving.

Thermografische inspectie aanvragen?

Neem vandaag nog contact met ons op en vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico