Wil je met ons in contact komen?

Directievoering

Wil je de investering in de voorbereiding van je project doorzetten in een vlekkeloze uitvoering? Dan heb je in Acutus de juiste partner gevonden! In de uitvoeringsfase zijn veel verschillende partijen met veelal uiteenlopende belangen betrokken. Denk aan zaken als tijd en planning, kwaliteit en geld. Om jouw doelen te bereiken, is een goede regie op de uitvoering erg belangrijk.

Acutus als begeleider van je bouwproces

Leg de directievoering en het bouwtoezicht in onze handen. Wij verzorgen je bouwproces van uitvoering tot en met oplevering. Dit doen we op een onafhankelijke en deskundige manier. We zorgen voor het toezicht op de kwaliteit van de uitvoering, het behalen van de planning en het beantwoorden van ontstane vraagstukken tijdens deze uitvoering. Zo zorgen we ervoor dat de bedachte ontwerpfase daadwerkelijk wordt gerealiseerd en opgeleverd.

Tijdens het volledige traject weet je precies waar je aan toe bent. Door verslaglegging informeren we jou tijdens
de uitvoering regelmatig en duidelijk, zonder dat we je storen bij je eigen werkproces. Voor de oplevering controleren wij de installaties op kwaliteit en volledigheid en stellen we een overzicht met restpunten op. Samen met de installerende partij worden deze punten afgehandeld vóór de vastgestelde opleverdatum. Ook beoordelen we alle revisiedocumenten op volledigheid en correctheid. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Wil je ons als begeleider van je bouwproces?

Neem vandaag nog contact met ons op, laat een terugbelverzoek achter of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico