Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Wil je met ons in contact komen?

SCIOS scope 8

Een SCIOS scope 8 is een gestandaardiseerde veiligheidsinspectie van de vaste elektrische installaties die aanwezig zijn in jouw bedrijfspand. Deze inspectie is gebaseerd op de Nederlandse norm NEN3140 en wordt periodiek uitgevoerd.

Als werkgever draag je de verantwoordelijkheid voor de veiligheid en de gezondheid van je werknemers. Werken met elektrische installaties levert risico’s op. Door de SCIOS scope 8 uit te laten voeren minimaliseer je deze risico’s op een aantoonbare wijze. Het uitvoeren van deze inspectie is niet privaatrechtelijk verplicht.

Certificaat SCIOS Scope 8

Acutus heeft ruime ervaring

Wij zijn een SCIOS scope 8 gecertificeerd inspectiebedrijf en hebben veel ervaring met het uitvoeren van deze inspecties. Wat ons uniek maakt? We zijn onafhankelijk en werken niet vanuit belangen met leveranciers, producten of installateurs. Zo ontvang je altijd een onafhankelijk en objectief inzicht in de veiligheid van jouw installaties.

Voeren wij de SCIOS scope 8 voor je uit? Dan leveren wij een inspectierapport op, waarmee de veiligheid van jouw elektrotechnische installaties inzichtelijk wordt gemaakt aan de hand van de inspectiecriteria van SCIOS Scope 8.

De voordelen van deze inspectie zetten we voor je op een rijtje:

  1. De inspectie is een algemeen geaccepteerde manier om aan te tonen dat je als werkgever de wettelijke zorgplicht voor veilig- en gezondheid nakomt.

  2. De bedrijfszekerheid van je installaties neemt toe.

  3. Gebreken aan je installaties worden vroegtijdig gesignaleerd, waardoor schade voorkomen wordt.

Een SCIOS scope 8 inspectie uit laten voeren?

Neem vandaag nog contact met ons op en vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen