Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Wil je met ons in contact komen?

SCIOS scope 10

Een SCIOS scope 10 is een vastgestelde veiligheidsinspectie die zich richt op de brandrisico’s
van elektrisch materieel. Onder elektrisch materieel vallen al je elektrische installaties en de daarop aangesloten elektrische toestellen. De SCIOS scope 10 inspectie is gebaseerd op de Nederlandse norm NTA8220 en wordt periodiek uitgevoerd.

Als werkgever draag je de verantwoordelijkheid voor de veiligheid en gezondheid van jouw werknemers. Werken met elektrisch materiaal levert risico’s op. Ondanks dat het niet privaatrechtelijk verplicht is om deze inspectie uit te voeren, minimaliseer je de brandrisico’s wanneer je dit wel doet. Daarnaast wordt de SCIOS scope 10 steeds vaker wel verplicht gesteld vanuit je verzekering.

Certificaat SCIOS Scope 10

Onafhankelijk advies

Wij hebben veel ervaring met het uitvoeren van de SCIOS scope 10 én zijn een gecertificeerd inspectiebedrijf. Wat ons uniek maakt? We zijn onafhankelijk en werken niet vanuit belangen met leveranciers, producten of installateurs. Bij ons ontvang je altijd een onafhankelijk en objectief inzicht in de veiligheid van je installaties.

Gaan wij voor jou aan de slag? Dan leveren wij een inspectierapport SCIOS scope 10 op. Hiermee wordt de veiligheid van jouw elektrisch materieel inzichtelijk gemaakt aan de hand van de inspectiecriteria van SCIOS scope 10.

De voordelen voor jou? Die zetten we op een rijtje:

  1. De SCIOS scope 10 is een preventieve inspectie die bijdraagt aan de (brand)veiligheid en continuïteit van je werknemers en van je bedrijf.
  2. Je voldoet aan de voorwaarden van je verzekering.
  3. De bedrijfszekerheid en brandveiligheid van je elektrisch materieel neemt toe.
  4. Door gebreken vroegtijdig te signalieren, voorkom je mogelijke schade aan je elektrisch materieel.

Een SCIOS scope 10 inspectie uit laten voeren?

Neem vandaag nog contact met ons op en vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen