Wil je met ons in contact komen?

EED-Audit

De EED energie audit is een structureel onderzoek naar de actuele energieverbruiken en de besparingsmogelijkheden voor jouw bedrijfspand. Deze audit moet elke 4 jaar uitgevoerd en digitaal aangeleverd worden bij het loket van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

De audit is verplicht wanneer:

  1. Je bedrijf 250 fte of groter is, óf
  2. Je bedrijf een jaaromzet groter dan €50 miljoen heeft en daarnaast
    een jaarlijks balanstotaal heeft van meer dan €43 miljoen.

Acutus steekt de handen uit de mouwen

Wij zorgen ervoor dat jij je niet druk hoeft te maken over de EED energie audit. Van het opstellen van de EED audit tot de begeleiding bij het uitvoeren van de maatregelen uit de Erkende Maatregelenlijst (EML). Wij zijn expert op dit gebied en steken onze handen uit de mouwen voor jou!

Hoe ziet zo’n EED audit er dan uit? Een audit verslag bevat een schematisch overzicht van alle bestaande energiestromen binnen jouw pand, een beschrijving van de belangrijkste factoren die dit energieverbruik beïnvloeden, een gekwantificeerd overzicht van het energiebesparingspotentieel voor de komende 4 jaar en een beschrijving van alle mogelijke kosteneffectieve energiebesparingsmaatregelen.

Verschil EED audit en energiebesparingsplicht

Op het eerste gezicht lijkt het alsof de EED audit en de energiebesparingsplicht hetzelfde zijn, maar er zijn verschillen. Waar een EED audit een vierjaarlijks onderzoek is gericht op het gebouw én het proces, is de energiebesparingsplicht alleen gericht op het gebouw. Maatregelen die genoemd zijn in de ‘Erkende maatregelenlijst (EML)’ zijn verplicht om uit te voeren.

De EED-Audit uitbesteden? Wij zijn er voor jou.

Neem vandaag nog contact met ons op, laat een terugbelverzoek achter of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico