Wil je met ons in contact komen?

Wat is NEN 2767?

NEN 2767 is de Nederlandse norm die helpt om gebouwen en infrastructuur objectief en consistent te beoordelen op hun technische staat. Deze norm is cruciaal voor het effectief plannen en beheren van onderhoud, het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen (MJOP), en het waarborgen van de duurzaamheid en veiligheid van vastgoed en infrastructuur. Met duidelijke criteria en scores van 1 (uitstekend) tot 6 (zeer slecht), maakt NEN 2767 het mogelijk om gebreken systematisch te inventariseren en onderhoudskosten beheersbaar te houden

Hoe werkt een NEN 2767?

Het proces van een NEN 2767 inspectie begint met een gedetailleerde visuele inspectie van het gebouw of infrastructuur. Inspecteurs beoordelen de technische staat van verschillende elementen zoals de bouwkundige, elektrotechnische en werktuigbouwkundige onderdelen. Elk element wordt beoordeeld en krijgt een conditie score van 1 tot 6, afhankelijk van de ernst van eventuele gebreken.

Na de inspectie wordt een rapport opgesteld dat een overzicht geeft van de huidige technische staat, inclusief foto's en beschrijvingen van de gevonden gebreken. Dit rapport dient als basis voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP), waarin toekomstige onderhoudsactiviteiten en bijbehorende kosten worden gepland. Door regelmatige inspecties en bijwerkingen van het MJOP kan de technische staat van het vastgoed optimaal worden beheerd en worden onverwachte kosten voorkomen.

Onze expertise in NEN 2767

Acutus is de expert in het uitvoeren van NEN 2767 inspecties. Met een team van ervaren en gecertificeerde inspecteurs zorgen wij voor een grondige inspectie en een betrouwbare beoordeling van uw gebouw of infrastructuur.

Daarnaast zijn wij er ook voor u in de volgende stap! Wij stellen namelijk ook meerjarenonderhoudsplannen (MJOP) op! Zo heeft u het totaalpakket en heeft u inzicht in de technische staat van uw vastgoed. Zo bent u voorbereid op de toekomst!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om direct een offerte aan te vragen. Uw vastgoed, onze zorg!

Acutus inschakelen voor het uitvoeren van de NEN2767?

Neem vandaag nog contact met ons op en vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico