Wil je met ons in contact komen?

Lichtplannen: de basis voor gezondheid en productiviteit

De Arbowet verplicht jou als eigenaar van een bedrijfspand om werknemers te voorzien van goede verlichting. Waarom? Goede verlichting in je bedrijfspand is noodzakelijk voor de gezondheid van je werknemers. Wist je dat het verhogen van je lichtniveau leidt tot een verhoging van de totale productiviteit van je werknemers? Onderzoek in de industriële omgeving toont aan dat een verhoging van het lichtniveau van 300 naar 500 lux de totale productiviteit tot wel 8 procent verhoogd.

In de Nederlandse norm (NEN12464-1) zijn de minimale lichtwaarden voor jouw bedrijfspand vastgesteld. Deze lichtwaarden zijn gebaseerd op jonge personen. Werken er in jouw bedrijf ook oudere personen? Dan is het raadzaam de verlichtingssterkte hoger te ontwerpen om de productiviteit hoog te houden!

Acutus verlicht

Wij verlichten. Hoe? Wij ontwerpen een maatwerk lichtplan volgens de geldende NEN-normeringen. Je lichtplan voldoet aan de laatste eisen & je werknemers zijn productiever en minder snel ziek. Zo verlichten we, letterlijk en figuurlijk!

Naast het verlichten van bedrijfspanden, behoort het ontwerpen van sfeervolle verlichting in bedrijfsrestaurants, entrees of ontmoetingsplekken ook tot onze mogelijkheden. Denk hierbij aan het gebruik van warme lichtkleuren, strijklicht of indirect licht.

Wil je een lichtplan laten ontwerpen voor jouw bedrijfspand?

Neem vandaag nog contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico