Wil je met ons in contact komen?

GPR Gebouw

Duurzaam bouwen vraagt om inzicht in duurzaamheid en om effectieve communicatie met alle bouwpartijen. ‘GPR gebouw’ is een digitaal instrument om de duurzaamheid van een woon-, kantoor-, onderwijsgebouw e.d. in kaart te brengen. Door middel van rapportcijfers voor de thema’s energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde zie je in één oogopslag hoe jouw gebouw presteert.

Waarom GPR Gebouw?

‘GPR gebouw’ biedt projectontwikkelaars, architecten, woningcorporaties en andere belanghebbenden een gestructureerde manier om duurzaamheidsprestaties te meten en te verbeteren.

‘GPR gebouw’ is in Nederland de meest gebruikte software die de duurzaamheid van gebouwen meetbaar en bespreekbaar maakt.

Het wordt vaak gebruikt om het brede begrip “duurzaam bouwen” in kaart te brengen en streeft ernaar gebouwen te creëren die niet alleen energiezuinig zijn, maar ook aandacht hebben voor milieu, gezondheid en toekomstige flexibiliteit.

De berekening is toe te passen voor woning-en utiliteitsbouw en bij zowel nieuwbouw, verbouw en renovaties. Ook kan met de GPR gebouwberekening onderbouwing aangeleverd worden voor MIA of DUMAVA subsidie.

GPR Gebouw geeft jou in één oogopslag inzicht hoe jouw gebouw, project of plan presteert.

GPR gebouw kenmerkt zich door:

  • Snel inzicht in duurzaamheid voor bestaande bouw en nieuwbouw
  • Sluit aan op wet- en regelgeving
  • Erkend door landelijke overheid voor de MIA-regeling en DUMAVA subsidie

Wil je een offerte aanvragen?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico