Wil je met ons in contact komen?

Conditiemeting NEN2767

De NEN2767 is een gestandaardiseerde methode voor het registreren, kwalificeren en kwantificeren van gebreken aan gebouwen en installaties. Met deze meting leggen wij de technische kwaliteit van jouw installaties op een objectieve manier vast.

Acutus is specialist

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van de NEN2767. Hierbij beoordelen we jouw installaties op een schaal van 1 t/m 6. Uit de inspectie volgt zo een conditiescore. Daardoor kun je gemakkelijk een heldere vergelijking maken tussen de verschillende onderhoudstoestanden. Een score van 1 geeft aan dat een installatiedeel in zeer goede staat verkeert, terwijl score 6 de slechtste conditie weergeeft.

De resultaten uit de NEN2767-conditiemeting geven je inzicht in de onderhoudskosten en mogelijke risico’s. Wij adviseren op basis van deze gegevens een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op te stellen. Zo’n MJOP maakt duidelijk welke onderhoudsactiviteiten uitgevoerd moeten worden en tegen welke kosten op welk moment.

Verschil NEN2767 en Meerjarenonderhoudsplan

De NEN2767 dient als basis bij het opstellen van een MJOP. De NEN2767 levert waardevolle informatie die wij aanvullen met onze expertise van installaties, onderhoud en processen. Hierdoor ontstaat jouw meerjarenonderhoudsplan. Goed en compleet onderhoudsmanagement waarborgt de gewenste kwaliteit van je huisvesting en bedrijfsvoering. Wij helpen jou bij het optimaliseren van je geplande en ongeplande onderhoud en de dagelijkse (onderhouds-)processen!

Acutus inschakelen voor het uitvoeren van de NEN2767?

Neem vandaag nog contact met ons op en vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico