Wil je met ons in contact komen?
Header nieuwbouw

Contractbeheer en aanbesteding

Contractbeheer

Contractbeheer. Wat houdt dit in? Bij contractbeheer slaan we jouw contracten gestructureerd op. We houden je contracten bij, inclusief alle bijbehorende informatie. Bij contractbeheer worden alle gegevens geregistreerd en gedocumenteerd. We houden toezicht op gemaakte afspraken en de uit te voeren werkzaamheden.

Contractbeheer van jouw onderhoudscontract

Het contractbeheer van jouw onderhoudscontract verzorgen wij. Want stel je voor… Storing in het klimaatsysteem of storingen in elektrische voorzieningen zoals verlichting, inbraak- of brandmeldsystemen. Deze storingen belemmeren het werkproces direct. Een onderhoudscontract helpt hierbij. Waarom? Een onderhoudscontract is een overeenkomst waarbij een partij zich tegenover jou verplicht gedurende het contract onderhoudswerkzaamheden uit te voeren op jouw installaties. Een goed onderhoudscontract voorkomt, doormiddel van preventief onderhouden en inspecties, dat je verrast wordt door storingen en onverwachte kosten. Fijn toch? Acutus beheert dit onderhoudscontract voor jou!

Aanbesteding voor jouw onderhoudscontract

Bij welke partij sluit je dan een onderhoudscontract af? Goede vraag! Bij het contractbeheer van Acutus regelen we ook de aanbesteding. Een aanbesteding helpt jou de juiste partij te vinden. Een partij die voldoet aan jouw verwachtingen. Dit regelen wij! Samen zorgen we ervoor dat jouw wensen en eisen vooraf helder zijn. Deze wensen en eisen nemen we mee in de uitvraag. De uitvraag maken we compleet door ook de wet- en regelgeving hierin op te nemen. Is er meer informatie nodig? Dan vullen wij deze aan met onze brede kennis en ervaring. Zo komen wij tot het beste voorstel voor jou. Wij verzorgen dit hele proces. Van uitvraag en prijs tot contractvorming. Handig!

De voordelen van contractbeheer door Acutus

Hebben we de juiste partij voor jou gevonden? Dan sluit je met deze partij een contract af. Ieder contract heeft aandacht nodig. Acutus bewaakt de gemaakte afspraken tussen jou en de betreffende partij. Wij zijn de sparringpartner voor de contractant. We bewaken de KPI’s en voeren steekproeven uit. Ook doen we de factuurcontrole. Zo blijft iedereen scherp en blijven de kosten in verhouding. Met contractbeheer door Acutus heb je de zekerheid dat gemaakte afspraken worden nageleefd. En je bent zeker van een goede samenwerking met de contractanten. Kwaliteit gegarandeerd!

Acutus levert maatwerk voor contractbeheer

Elke organisatie heeft een eigen visie. Eigen ambities en wensen. Dit nemen we mee in het contractbeheer. Ook het opstellen van een onderhoudscontract is uniek. Het contract moet voldoen aan jou wensen. We gaan met jou in gesprek over jouw specifieke wensen. Het vormt de basis van onze samenwerking. Acutus levert daarom altijd maatwerk!

Behoefte aan een goede samenwerking? Een samenwerking met je onderhoudspartner die resulteert in minder storingen en lagere onderhoudskosten?

Neem vandaag nog contact met ons op, laat een terugbelverzoek achter of vraag direct een offerte aan.

Behoefte aan een goede samenwerking tussen jou en je onderhoudspartner die resulteert in minder storingen en lagere onderhoudskosten?

Neem vandaag nog contact met ons op, laat een terugbelverzoek achter of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico