Wil je met ons in contact komen?

Aanbesteding en contractbeheer

Het opstellen van een onderhoudscontract

Storingen in de klimaatsystemen of elektrische voorzieningen, zoals verlichting, inbraak- of brandmeldsystemen verstoren direct het werkproces. Een onderhoudscontract helpt deze storingen voorkomen en draagt bij aan een snelle oplossing bij problemen. Zo’n onderhoudscontract op jouw installaties zorgt voor continuïteit en comfort.

Aanbesteding door Acutus

Maar wat is de beste partij om jouw onderhoudscontract bij af te sluiten? Een aanbesteding helpt je om de juiste partner te vinden die aan de verwachtingen voldoet. Acutus verzorgt voor jou de gehele aanbesteding en maakt de aanbiedingen transparant en vergelijkbaar. We stellen een heldere uitvraag op, waarin rekening is gehouden met de geldende wet- en regelgeving en jouw specifieke eisen. Dit vullen we aan met onze brede kennis en ervaring om zo te komen tot het best passende voorstel. Zo verzorgen wij het gehele traject van uitvraag tot prijs en contractvorming.

Contactbeheer door Acutus

Hebben we de juiste partner voor jou gevonden? Dan sluit je met deze partij een contract af. Ieder contract heeft aandacht nodig. Acutus bewaakt de gemaakte afspraken tussen jou en de betreffende partij en is de sparringspartner voor de contractant. We bewaken de KPI’s, voeren steekproeven uit en doen de factuurcontrole. Zo blijft iedereen scherp en blijven de kosten in verhouding. Met contractbeheer door Acutus heb je de zekerheid dat gemaakte afspraken worden nageleefd en de kwaliteit gewaarborgd is.

Acutus levert maatwerk

Iedere organisatie heeft haar eigen ambitie, visie en wensen. Daardoor is het opstellen van een onderhoudscontract dat voldoet aan jouw verwachtingen heel specifiek. Daarnaast vragen verschillende gebouwen met eigen gebruikers en eisen om een onderhoudspartij die dit begrijpt. Samen met jou gaan we in gesprek over de specifieke wensen die passen bij jouw organisatie en in lijn liggen met jouw ambitie en visie. Acutus levert daarom altijd maatwerk!

Behoefte aan een goede samenwerking tussen jou en je onderhoudspartner die resulteert in minder storingen en lagere onderhoudskosten?

Neem vandaag nog contact met ons op, laat een terugbelverzoek achter of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico