Wij zien mogelijkheden waar anderen zijn uitgekeken, dat bedoelen we met scherpzinnig!

Gedreven

Onze gedrevenheid ervaart u in het enthousiasme waarin wij onze diensten voor u uitvoeren. Het zit in ons DNA. Onze motivatie is de sleutel tot een succesvolle uitvoering en oplevering van uw project.

Betrokken

Wij vinden het van belang om dicht bij u als klant te staan, betrokken te zijn met uw situatie. Dit is voor ons van belang om uw vraag goed te formuleren. Hier begint onze opdracht, namelijk het best mogelijke antwoord op uw vraag.

Scherpzinnig

Opmerkzaam, helder, opbouwend kritisch, dat is wat ons brengt tot de kern van uw vraag of probleem. Van hieruit wordt constructief gewerkt aan oplossingen. Dit vindt u terug in het zaken doen met Acutus.

Acutus Facilitair

We zijn onafhankelijk en kennen de markt. We scannen doorlopend op schaalvoordelen, signaleren slapende contracten en onderhandelen voor u. Dat zijn voor ons basisvaardigheden. Maar met behulp van de Acutus Facility Scan© kunnen we zoveel meer voor u betekenen. Deze innovatieve aanpak maakt onze werkwijze persoonlijk en betrokken. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw facilitaire processen een verlengstuk zijn van uw organisatie doelstelling(en).

Iedere organisatie is uniek en verdient zijn eigen plan van aanpak. Het maakt voor uw bedrijfsprocessen wel degelijk uit wat de staat is van het bedrijfspand, de inrichting, het klimaat, de koffie en of uw medewerkers zich comfortabel en veilig voelen op hun werkplek. Al deze randzaken zijn onze hoofdzaak. Een facilitaire organisatie richt je niet in voor de korte termijn. Het is een investering voor rendement op lange termijn en geeft grip op kosten en bedrijfszekerheid.

Facilitaire onderdelen

Telecom en ICT

Huisvesting

Projectbegeleiding

l

Installatieontwerp / engineering

Directievoering / projectbegeleiding

Installatiebeheer

O

Energie inkoop- en besparingsadvies

Acutus Techniek

Wij zijn een onafhankelijk technisch specialist op het gebied van het ontwerpen, optimaliseren en beheren van technische installaties. Door onze uitgebreide kennis en gedrevenheid kunnen we verder gaan waar anderen stoppen. Wij geven u inzicht in het potentieel van uw installaties, zowel technisch, energetisch als financieel. Dit wordt in een overzichtelijke rapportage onderbouwd en toegelicht. Dit geeft duidelijkheid voor wat betreft keuzes voor de korte alsook voor de langere termijn.

Onze projecten variëren van het opstellen van een Programma van Eisen (PvE) voor de technische installaties van een universitair laboratorium tot het opstellen en uitvoeren/begeleiden van een Meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB). Bij al onze projecten streven wij naar maatwerk. Hierdoor krijgt u als klant wat u mag verwachten en betaalt u niet te veel.

Ons team

Martin Wagenmans

Martin Wagenmans

Directeur Techniek

mwagenmans@acutus.nl
06 – 52 68 41 24

Patrick Meijer

Patrick Meijer

Directeur Facilitair

pmeijer@acutus.nl
06 – 12 93 53 58

Paul Jeurink

Paul Jeurink

Adviseur Duurzaamheid

pjeurink@acutus.nl
06 – 50 44 09 59

Raymond Klein Heerenbrink

Raymond Klein Heerenbrink

Inspecteur

rkleinheerenbrink@acutus.nl
06 – 55 48 84 49

Lieke Temmink

Lieke Temmink

Jr. Facilitair Adviseur

ltemmink@acutus.nl
06 – 82 81 68 68

Anthon van Vliet

Anthon van Vliet

Adviseur Techniek

avanvliet@acutus.nl
06 – 14 77 06 44

Miranda Firing

Miranda Firing

Office Manager

mfiring@acutus.nl

Walter Lohuis

Walter Lohuis

Adviseur Vastgoedbeheer

wlohuis@acutus.nl
06 – 51 07 97 56

Guido van het Reve

Guido van het Reve

Engineer

gvanhetreve@acutus.nl
06 – 51 08 34 29