Wil je met ons in contact komen?

Scope 12 keuring

Inspecties

"Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Helaas hebben we al eens brand gehad en kennen we ongevallen van dichtbij. Hierdoor hechten we veel waarde aan het welzijn van mens en dier. De Scope 12 van Acutus bevestigt onze toewijding aan dit principe."

-Hans en Marloes Luijerink | MTS Luijerink

De behoefte

MTS Luijerink wil graag een bijdrage leveren aan de energietransitie naar duurzame energie. Met hun 5500 zonnepanelen voorzien ze op dit moment 400 huishoudens van groene stroom. Nu kregen ze vanuit de verzekering de verplichting om een goedgekeurde SCIOS scope 12 inspectie te kunnen laten zien.

Reden voor contact

MTS Luijerink heeft Acutus benaderd vanwege onze expertise op het gebied van scope 12-keuringen. Ze wilden deze keuringen zien als een soort verzekering, zodat ze in geval van onverhoopte incidenten konden aantonen dat ze hun uiterste best hebben gedaan.

De oplossing

Acutus heeft de Scope 12 inspectie uitgevoerd. We hebben een grondige inspectie uitgevoerd om te controleren of alles voldeed aan de gestelde normen en richtlijnen. Deze inspectie omvatte het uitvoeren van visuele inspecties, tests en metingen van installaties, en het inzetten van onze drone met thermische camera!

Uitvoering

2024

Sector

Agrarische sector

Contactpersoon Acutus

Robert Rengelink

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico