Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Wil je met ons in contact komen?

Aanbesteding RGS onderhoudscontract collectieve installaties

Vastgoedbeheer

Opdracht

Acutus B.V. is gevraagd om samen met woningcorporatie De Woonplaats op basis van Resultaat Gericht Samenwerken (RGS) een vernieuwende selectie procedure te organiseren en begeleiden met als (uiteindelijke) doelstelling CO2 neutraal 2050

Resultaat

De Woonplaats heeft een langdurig samenwerking afgesloten met drie installateurs op basis van Resultaat Gericht Samenwerken (RGS). Door deze aanpak heeft de Woonplaats partners geselecteerd die gaan bijdragen in het behalen van de doelstelling om in het jaar 2050 CO2 neutraal te zijn. Acutus B.V. heeft het team Vastgoedbeheer van de Woonplaats begeleidt om meer inzicht te krijgen in de staat van de installaties. Vervolgens heeft Acutus B.V. de aanbestedingsprocedure begeleid en zijn de partners geselecteerd waarmee het doelgerichte onderhoud en vervanging wordt uitgevoerd.


Uitvoering

2021

Sector

Woningcorporatie

Contactpersoon Acutus

Patrick Meijer