Wil je met ons in contact komen?

Verduurzaaming verlichting De Spiegel en De Horst

Verlichtingsplannen

Opdracht

Acutus B.V. heeft de opdracht gekregen om de verlichting in de Spiegel en de Horst te verduurzamen, door het vervangen van de huidige tl-verlichting naar ledverlichting. Tevens is gevraagd een advies te geven voor het vervangen van de de noodverlichting.

Resultaat

Bij de vervanging van de verlichting voldoet het gebouw weer aan de huidige verlichtingseisen.

In het ontwerpproces is er gekeken naar de meest optimale mogelijkheden. Daarbij is gekeken naar hergebruik van plafondplaten door het toepassen van 3D geprinte armaturen.

De projectie van de noodverlichting in de Horst voldeed niet meer aan de eisen. Deze is aangepast en voldoet nu NVFN praktijkgids noodverlichting.

Ook is er meegegaan in de stand van de tijd door voor een kleur temperatuur te kiezen van 4000K dit zorgt voor een effectieve werkomgeving. Waarbij werknemers geconcentreerder hun taken kunnen uitvoeren. Tevens is er geoptimaliseerd door de schakelaars te vervangen door aanwezigheidsdetectoren.


Uitvoering

2021

Sector

Universiteit

Contactpersoon Acutus

Anthon van Vliet

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico