Wil je met ons in contact komen?

Veilig werken begint bij de basis: een gezonde en veilige werkplek. Het is een verantwoordelijkheid van ons allemaal, maar vooral voor jou als werkgever, gebouweigenaar of vastgoedbeheerder. Overal in het bedrijf nemen we beslissingen die een situatie op de werkvloer veiliger óf juist onveiliger maken. En jouw keuze heeft direct invloed op de veiligheid van jezelf én je collega’s. Kortom: zorg ervoor dat jouw bedrijf voldoet aan de veiligheidsinspecties om onnodige onveilige situaties te voorkomen!

Kom daarom naar ons kennis café Alles-Onder-Eén-Dak op 26 januari waar we de SCIOS Scopes 8, 10 en 12 gaan toelichten. Hierdoor ben jij, als werkgever, beter in staat om te zorgen voor een veilige werkplek voor jouw werknemers. Want we vertellen je meer over de voordelen van de verschillende Scopes en hoe je bepaalde situaties het veiligst aanpakt. Eén ding is duidelijk: veiligheid staat voorop. Altijd!

Het programma

16:00 - 16:15 uur
Ontvangst met een lekkere bak koffie of thee.

16:25 - 17:15 uur
Tijd voor wat kennis: het belang vanuit verzekering door Deterink Financieel advies en uitleg over Scopes 8, 10 & 12.

17:15 - 17:45 uur
Zijn er nog vragen? Kom dan naar één van onze verdiepingstafels.

17:45 - 18:45 uur
Tijd om te netwerken en na te bespreken onder genot van een borrel.

Schrijf je in

We willen je van harte uitnodigen voor ons allereerste Acutus kennis café Alles-Onder-Eén-Dak op 26 januari. Ben jij erbij? Schrijf je dan in via het formulier. Tot dan!

We kunnen goed begrijpen dat je door al die verschillende Scopes de bomen door het bos niet meer ziet. Daarom vertellen we je hieronder graag meer over de Scopes die we gaan behandelen tijdens het kennis café.

Meld je aan voor ons kennis café!

SCIOS Scope 8

Als werkgever neem je de verantwoordelijkheid voor de veiligheid én gezondheid van je werknemers. Werken met elektrische installaties kan namelijk risico’s met zich meebrengen. Met Scope 8 minimaliseer je de risico’s en werk je aan een stel gezonde werknemers.

Het uitvoeren van SCIOS Scope 8 is niet privaatrechtelijk verplicht, maar het is wel de norm vanuit de Arbowetgeving.

SCIOS Scope 10

Veel branden bij organisaties en bedrijven ontstaan door onveilige situaties in elektrische installaties. Logisch, maar dit kan voorkomen worden. De Scope 10 keuring brengt de brandveiligheid van deze installaties en de daarop aangesloten apparatuur in kaart. Hierdoor neemt je bedrijfszekerheid en brandveiligheid van je bedrijf toe.

De SCIOS Scope 10 keuring is gebaseerd op de NTA 8220 en wordt periodiek uitgevoerd en wordt vaak door verzekeraars vereist.

SCIOS Scope 12

Een zonnestroomsysteem dat perfect werkt en volgens de geldende normen is geïnstalleerd, daar worden wij vrolijk van! Niet alleen omdat je aan de slag gaat met het verduurzamen van je bedrijf, maar ook met het verduurzamen van Nederland. De Scope 12 bestaat uit twee inspecties: een eerste inspectie (EBI en een vervolginspectie (PI) die periodiek elke vijf jaar wordt uitgevoerd. Hierdoor zorg jij voor een veilige én duurzame werkomgeving.

Een Scope 12 inspectie is vaak een eis van de verzekering maar tegenwoordig ook het uitgangspunt bij oplevering van een nieuwe installatie.


Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico