Wil je met ons in contact komen?

Beheer Bodemenergiesystemen

Aan het beheer van jouw bodemenergiesysteem zijn eisen gesteld. Dit beheer moet namelijk uitgevoerd worden volgens de BLR 6000-21, waarvoor certificering vereist is. Omdat wij waarde hechten aan toekomstbestendig vastgoed, zijn onze deskundige vakmensen gediplomeerd en is Acutus gecertificeerd in zowel het ontwerpen, als het beheren van bodemenergiesystemen van woon- en utiliteitsgebouwen. Wij zijn klaar om jou een stap verder te helpen. Een stap in de richting van een energie neutrale toekomst.

Acutus gaat voor het maximale resultaat

Een goed ontwerp en een juiste aanleg en exploitatie van een bodemenergiesysteem vraagt om deskundigheid. Door jouw bodemenergiesysteem te monitoren, zorgen wij voor een optimaal rendement en prestatie. Dit wordt in de praktijk vaak onderschat, wat resulteert in een (te) hoog energieverbruik.

Onze technische specialisten doorzien jouw gehele installatie, waardoor ze de vinger op de zere plek weten te leggen bij tegenvallende prestaties. Wij voeren het beheer van je bodemenergiesysteem uit en begeleiden de uitvoering van het onderhoud en de reparaties van jouw installatie. Ook verzorgen we de rapportages die jaarlijks ingediend moeten worden bij het bevoegd gezag. Zo bereiken we samen het maximale resultaat, zonder dat je er omkijken naar hebt!

Energie besparen is één van de belangrijkste ontwikkelingen in de afgelopen jaren. Gaan wij samen voor toekomstbestendig vastgoed?

Wil je het beheer van je bodemenergiesysteem uitbesteden?

Neem vandaag nog contact met ons op, laat een terugbelverzoek achter of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico