Wil je met ons in contact komen?

Ontwerp bodemenergiesystemen

Of het nu gaat om een open of gesloten bodemenergiesysteem, het ontwerpen en installeren van deze systemen moet worden uitgevoerd volgens de BRL 6000-21. Dit kan niet zomaar. Voor het ontwerp en de installatie van een bodemenergiesysteem is een certificering verplicht. Een certificering die we bij Acutus bezitten! Onze ervaren specialisten leveren jou een ontwerp dat voldoet aan alle wettelijke eisen, het programma van eisen én aan de BRL 6000-21.
Ook zorgen we ervoor dat je over alle benodigde documentatie beschikt.

Samen werken aan toekomstbestendig vastgoed

Wil je jouw vastgoed gereed maken voor de toekomst? Dan levert een bodemenergiesysteem een waardevolle bijdrage. Een bodemenergiesysteem is een installatie waarbij warmte en koude onttrokken wordt aan de bodem. Deze warmte of koude wordt gebruikt voor het verwarmen of koelen van woningen, fabrieken of jouw vastgoed!

Door gebruik te maken van een bodemenergiesysteem draag je bij aan de besparing op het gebruik van fossiele brandstoffen. Zo maken we samen jouw vastgoed toekomstbestendig!

Lange termijn samenwerkingen staan bij ons centraal. Ontwerpen we voor jou een bodemenergiesysteem?
Dan ondersteunen we je ook graag bij het beheer van
dit systeem.

Wil je een ontwerp voor een bodemenergiesysteem ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter!

Offerte aanvragen
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico